Design meubilair

Design meubilair op maat – Topclamp meubels van aluminium buiskoppelingen!​

Heeft u een idee voor een nieuw design meubilair? Wilt u uniek meubilair dat precies in een bepaalde ruimte past? Gebruik Topclamp aluminium buiskoppelingen voor op maat gemaakte design meubels. Met het snelbouwsysteem van Topclamp kan het meubilair op maat gemaakt worden.

Laat uw design meubilair op maat maken met Topclamp

Het bouwsysteem van Topclamp bestaat uit aluminium buiskoppelingen en profielen. De profielen zijn met slechts 1 stelbout met de koppelingen te verbinden. Dit maakt het zeer eenvoudig de constructie op te bouwen. De onderdelen zijn in iedere RAL-kleur verkrijgbaar en kunnen zowel met een verspringende als doorlopende verbinding verbonden worden. Deze variaties zorgen ervoor dat het design altijd afgestemd kan worden op de rest van het interieur.

Door het gebruik van het aluminium is het framewerk zeer licht. Het voordeel hiervan is dat de meubels makkelijk te verplaatsen zijn. Ideaal als u de meubels eens wilt afbouwen of op een andere locatie wilt neerzetten.

Topclamp werkt met profielen en koppelingen die vrijwel naadloos verbonden worden. Dit maakt het zeer eenvoudig om naderhand een beschadigd onderdeel nog eens te vervangen. Het enige dat u hoeft te doen is het beschadigde onderdeel los te koppelen en te vervangen door een nieuw onderdeel. Hiermee behoudt u altijd een perfecte staat van het design meubilair.

Bewerkingen van het meubilair

Er kunnen verschillende bewerkingen worden gedaan om de meubels te verfraaien. Enkele toepassingen die vaak voorkomen zijn: anodiseren, poedercoaten en polijsten.

Het anodiseren wordt gebruikt om de meubels een beschermlaag mee te geven tegen roestvorming. Bij het poedercoaten wordt er een RAL-kleur gespoten op het aluminium. Bij het polijsten krijgt het aluminium zijn gladde structuur en worden oneffenheden verwijderd. Er zijn nog tal van andere bewerkingen mogelijk om het metaal te verfraaien. Kijk voor meer metaalbewerkingen op onze pagina oppervlakte behandelingen.

Uniek design

Het is mogelijk om uw eigen ontwerp te laten ontwikkelen. Lever zelf een technische tekening in of vraag onze ingenieurs om voor u het op maat gemaakte meubel te laten ontwerpen. Onze ingenieurs denken mee over de creatiefste ontwerpen. Zo hebben wij al samen met onze klanten erg leuke ideeën ontwikkeld.

Aluminium buiskoppelingen in elkaar zetten tot een meubel

Bekijk hieronder de video en zie hoe eenvoudig het is om met Topclamp een meubel op maat in elkaar te zetten.

Metaalwinkel wiki