Sterke sneeuwschuivers

Sterke sneeuwschuivers: schuif sneeuw, modder en blubber weg!​

Wilt u het looppad veilig houden tijdens een hevige sneeuwbui? Wilt u modder of blubber weg scheppen na een zware regenbui? In de herfst op de grond gevallen bladeren snel verwijderen? De sterke sneeuwschuivers van de Metaalwinkel zijn licht van gewicht en ijzersterk. Ze zijn geschikt om zowel sneeuw, blubber of modder als bladeren op te scheppen of weg te schuiven.

De sneeuwschuivers zijn gemaakt van licht aluminium. Dit zorgt ervoor dat de sneeuwschuiver niet zwaar in de hand ligt en gemakkelijk meegenomen kan worden. U kunt zonder al te veel duwkracht het te verwijderen materiaal makkelijk verplaatsen. Het gebruikte aluminium traanplaten is daarnaast sterk en zal in tegenstelling tot de gemiddelde sneeuwschuivers niet snel breken.

Professioneel sneeuwschuiven

Wilt u niet zelf al het zware werk doen en op een snelle manier de sneeuw, modder of blubber verplaatsen? Doordat de sneeuwschuivers van de Metaalwinkel ijzersterk zijn kunt u de sneeuwschuivers bevestigen aan duw- en trekvoertuigen.

Wilt u de sneeuwschuiver op de openbare weg gebruiken? Zorg er dan voor dat de schuiver voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. De sneeuwschuiver mag namelijk niet de weg beschadigen of teveel geluid maken, daarom moet de sneeuwschuiver worden voorzien van een rubberen strip, oftewel schraapstrip, aan de onderkant.

In het verleden zijn wij enkele leuke creatieve ideeën van onze klanten tegengekomen. Om u een idee te geven hoe de sneeuwschuivers gebruikt kunnen worden hebben wij hieronder de meest creatieve ideeën eruit gehaald.

  • Sneeuwschuiver bevestigen aan een zitgrasmaaier
  • Sneeuwschuiver bevestigen aan een voertuig
  • Sneeuwschuiver bevestigen aan een tractor
Assortiment sneeuwschuivers

De sterke sneeuwschuivers zijn in 2 standaard maten verkrijgbaar. Wilt u een op maat gemaakte sneeuwschuiver? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers via de Metaalwinkel contactpagina, of stuur ons gelijk een mail met uw sneeuwschuiver idee! Wij regelen voor u de gewenste afmetingen.

  • Klein formaat 500 x 1500 mm
  • Groot formaat 620 x 1500 mm

Met de sneeuwschuivers van de Metaalwinkel kunt u van vrijwel iedere ondergrond weer een veilig looppad creëren. Wilt u meer informatie? Kom langs in ons filiaal in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht of bel direct met één van onze medewerkers via 010 414 83 81.

Metaalwinkel wiki