Design tuinpaalkoppelingen

Design tuinpaalkoppelingen – Bouw je eigen Pergola, Tuinhuisje of andere creatieve constructie!​

Met de design tuinpaalkoppelingen worden pergola’s, tuinhuisjes en andere creatieve constructies gemaakt. De koppelingen en de houten balken creëren een industriële look.

De tuinpaalkoppelingen van Topclamp Wood zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. De koppelingen zijn gemaakt uit aluminium en kunnen door de gepatenteerde productietechnieken van Topclamp zeer strak en vrijwel naadloos worden afgewerkt. Deze strakke afwerking zorgt ervoor dat de koppeling geschikt is voor design constructies.

De montage en demontage van de koppelingen en balken gaat zeer eenvoudig. De koppeling wordt door middel van een stevige schroefverbinding met de balk bevestigd. Deze verbindingssoort maakt het ook mogelijk om de koppeling eenvoudig weer te demonteren. Wilt u de constructie op een andere locatie opzetten of juist alleen maar aanpassen? Dan is dit geen probleem.

De houten balken kunnen op diverse manieren met de aluminium koppelingen worden verbonden. De balken kunnen verspringend en doorlopend worden verbonden. Bij een verspringende verbinding krijg je niveau verschil tussen de aansluiting van de koppeling en de balk. Bij een doorlopende verbinding krijg je een vrijwel naadloze verbinding tussen de twee elementen.

De koppelingen zijn in iedere RAL-kleur te leveren en kunnen naar gewenst diverse oppervlaktebehandelingen ondergaan. De kwalitatief zeer sterke koppelingen gaan jaren lang mee.

​Voordelen gebruik tuinpaalkoppelingen van Topclamp Wood

Er zijn een aantal voordelen voor het gebruik van de tuinpaalkoppelingen van Topclamp Wood in tegenstelling tot de standaard tuinpaalkoppelingen. De voordelen zijn:

  • Design is vele malen strakker
  • Koppelingen bevatten geen extra toegevoegde schadelijke chemische stoffen
  • Moderne afwerking
  • Koppelingen geven niet af
  • Diverse oppervlakte behandelingen mogelijk
  • Herbruikbaar
  • Duurzaam

De tuinpaalkoppelingen zijn geschikt voor design. We vinden de koppelingen dan ook o.a. terug bij design winkelinterieur, beursstands, constructiewerken etc. Met klanten als De Bijenkorf, DGTL festival, Alexander McQueen, Deusjevoo, Hemi, Displaying You is Topclamp Wood bekend bij grote afnemers in de markt.

Vraag onze ingenieurs om een technische tekening te maken van uw constructie. Wij brengen uw constructie geheel vrijblijvend in kaart. Mail uw vraag naar development@topclamp.com of bel direct via 010-4148381.

Metaalwinkel wiki