Seriewerk

Seriewerk

Seriewerk metaal en kunststof

Seriewerk is van oudsher één van de specialiteiten van de Metaalwinkel. Zowel als bedrijf of als particulier kunt u bij ons terecht voor al uw metaal en kunststof projecten. Dit kan zowel het seriematig (meerdere stuks) produceren als het seriematig bewerken van metalen of kunststof producten zijn.

Een overzicht van de bewerkingen die wij kunnen uitvoeren vindt u onder de pagina metaalbewerking op onze website.

Geavanceerde machines voor seriewerk

De Metaalwinkel heeft een uiterst geavanceerd machinepark voor metaalbewerkingen. In combinatie met de jarenlange ervaring en expertise van onze gekwalificeerde medewerkers staan wij garant voor seriewerk van de hoogste kwaliteit.

Snelle levertijden, flexibiliteit en oplossingsgericht meedenken spelen een belangrijke rol in onze service. Doordat we een breed scala aan metaalsoorten en kunststoffen op voorraad hebben, garanderen we een snelle levering en bewerking met korte wachttijden.

Technische ondersteuning

Door onze jarenlange ervaring en kennis van materialen en verbindingstechnieken is ons engineeringteam in staat om complexe vraagstukken op professionele wijze op te lossen. Begin uw idee of project met het gratis laten maken van een technische 3D tekening.

Bel direct voor een vrijblijvende afspraak Tel: 010-4148381.

Projecten en Spoedservice

Omdat de Metaalwinkel een van de grootste voorraadhouders van metalen in Nederland en België is, kunt u voor al uw projecten en spoedopdrachten bij ons terecht. Ook voor profielvormen die nergens anders te krijgen zijn. Wij zijn er voor al uw seriewerk, constructiewerk, metaal- en kunststofbewerkingen en engineering opdrachten.

Seriewerk nodig?

Voor seriewerk kunt u bij de Metaalwinkel een scherpe prijs verwachten. Vul en stuur geheel vrijblijvend formulier op onze site in zodat wij u een passende oplossing kunnen doen.

Metaalwinkel wiki