Taxischerm beschermwand

Taxischerm beschermwand van plexiglas

In een aantal beroepen is het erg lastig om aan de RIVM-richtlijn te voldoen om 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Het is daarom voor zowel de veiligheid van de klant als de veiligheid van het personeel noodzakelijk om beschermende maatregelen te nemen – Taxischerm beschermwand.

Ons taxischerm beschermwand is een effectief middel om besmetting/verspreiding van het coronavirus COVID-19 en andere bacteriën en virussen tegen te gaan. Het coronascherm van glashelder plexiglas / polycarbonaat wordt tussen de voorstoelen en de achterbank gemonteerd. Door het plaatsen van dit spatscherm ontstaat er tussen de passagier(s) en de chauffeur een fysieke afscheiding net als in supermarkten, winkels, kantoren etc.

De voordelen van een taxischerm van plexiglas

Het plaatsen van een taxischerm van plexiglas brengt enkele voordelen met zich mee:

  • Voorkomt verspreiding van – en besmetting door virussen en bacteriën;
  • Beschermt chauffeur tegen vervelende / agressieve klanten;
  • Creëert een veilig gevoel voor zowel klant als chauffeur;
  • Voldoet aan de nieuwe regels van de 1,5 meter afstand maatschappij;
Mooie afwerking beschermwand plexiglas

De coronaschermen worden geheel op maat voor u gemaakt. Zo hebben wij voor ieder soort auto (taxi’s, werkbussen, personenauto’s etc.) een oplossing! De schermen worden voorzien van een rubber profiel. Dit rubber profiel zorgt voor een volledig dichte afscheiding en voor een mooie strakke afwerking.

Extra opties voor het taxischerm van plexiglas

Het taxischerm van plexiglas/polycarbonaat kan geheel volgens uw wensen worden gemaakt en van extra’s worden voorzien. Zo kan voor de betalingen van de klant aan de chauffeur een doorgeefluik in het spatscherm worden gemaakt. Dit luik kan volledig worden afgesloten door middel van een aangebracht schuifmechanisme. Wilt u een extra optie of heeft u een ander idee? Kom gerust langs bij ons in het magazijn en we bespreken de mogelijkheden.

Montage van de beschermwand voor taxichauffeurs

Om het coronascherm te monteren kunt u bij ons langskomen op locatie. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunnen wij zelfs bij u op locatie langskomen. Het coronascherm is meestal nog dezelfde dag gemonteerd.

Na het opmeten maken wij het scherm precies op maat en voorzien het van een rubber profiel. Ons advies is om plexiglas/polycarbonaat met een minimale dikte van 4 á 5 mm te nemen. Deze dikte is stevig genoeg om scheuren in het materiaal door schokken of verkeersdrempels te voorkomen. Natuurlijk zijn andere diktes ook mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.

De Metaalwinkel heeft een breed scala een corona preventiemiddelen. Kijk op onze online webshop op de corona preventiemiddelen pagina voor de mogelijkheden.

Wilt u een extra optie of heeft u een idee dat u niet direct terugvindt op onze online webshop?

Laat het ons gerust weten, wij kunnen dit voor u regelen. U kunt ons bereiken via
info@metaalwinkel.nl of bel ons direct via 010 414 83 81.​

Metaalwinkel wiki