Safe schermen voor kappers​

Safe schermen voor kappers​

Haarsalons mogen vanaf 11 mei 2020 onder strenge veiligheidsvoorschriften gelukkig weer aan het werk. Voor de kappers hebben wij verschillende bescherm schermen op maat ontwikkeld. Met de safe schermen voor kappers​ creëert u een veilige afstand tussen het personeel en de klant. Houd u zich aan de veiligheidseisen van het RIVM en bescherm uw zaak tegen het corona virus!

Bestel uw spatscherm voor de kapsalon via onze webshop: Afschermwanden & Accessoires

Spatscherm op maat voor haarsalons

Wij hebben een breed aanbod aan spatschermen voor haarsalons. Binnen de kapsalon heeft u te maken met spatschermen in looproutes of met verschillende maatvoeringen. Wij hebben voor iedere probleem in uw zaak een passende oplossing. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden voor de spatschermen voor kappers:

  • Spatscherm op wielen
  • Spatscherm met vaste staander
  • Spatscherm met doorgeefluik
  • Spatscherm voor op de balie
  • Hangend spatscherm aan het plafond

De safe schermen voor kappers worden gemaakt uit plexiglas. Dit plexiglas is een zeer krachtig kunststof. Het kunststof is licht van gewicht en heeft een transparante kleur. Hierdoor is het plexiglas uitermate geschikt om als spatscherm te gebruiken.

Houd u er rekening mee dat bij een hangend spatscherm u de benodigde bevestigingsmaterialen bij besteld. Voor 1 hangend spatscherm heeft u minimaal 2 genovese kettingen en 4 RVS 316 S-haken nodig.

Voordelen van een spatscherm voor kapsalons

Naast dat u er alles aan doet om aan de veiligheidsregels van het RIVM te voldoen, creëert u ook een veilig gevoel voor zowel de klant als het personeel. Met de spatschermen kunt u weer veilig aan het werk en klanten verwelkomen in uw zaak.

  • Voorkomt verspreiding van – en besmetting door virussen en bacteriën;
  • Creëert een veilig gevoel voor zowel klant als het personeel;
  • Voldoet aan de nieuwe 1.5 meter afstand maatschappij.

Op onze Metaalwinkel webshop hebben wij tal van producten staan die helpen de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Zo hebben wij hands free deuropeners. U voorkomt met dit product dat u met uw handen de handvatten van deuren (bron met bacteriën) hoeft aan te raken.

Voor meer inspiratie en mogelijkheden om de klant en het personeel te beschermen kijkt u op de corona preventie middelen pagina.

Heeft u een idee of optie dat u niet direct terugvindt bij ons in de webshop? Neem dan contact op met ons via info@metaalwinkel.nl of bel direct via 010 414 83 81.

Metaalwinkel wiki