Afdichtingsrubber

Afdichtingsrubber

De zomer is inmiddels voorbij en de temperatuur gaat alweer iets naar beneden. Deze lagere temperaturen zorgen ervoor dat er snel scheuren ontstaan in afdichtingsrubber bij ramen of kozijnen. Door deze scheuren ontstaan er kieren en naden in de rubbers, hierdoor kan het ineens stukken kouder aanvoelen binnenshuis. Het hoger zetten van de verwarming is dan een oplossing, maar kost op jaarbasis al gauw enkele tientjes.

Het vervangen van de rubberen afdichting strip is vele malen voordeliger en heb je ook geen lastmeer van koude plekken binnenshuis.

Bij de Metaalwinkel hebben we diverse soorten afdichtingsrubbers of rubberen strippen om de tocht die de woning binnen wil dringen tegen te gaan.

Ons assortiment:

  • Tochtstrippen
  • Afdichtingsrubber zelfklevend
  • Afdichtingsrubber voor ramen
  • Rubber strippen
  • Rubber afdichtingsring
  • Aansluitmateriaal
Tochtstrip

Tochtstrippen worden gebruikt om naden en kieren langs ramen, kozijnen, gevels, of voordeuren mee af te dichten. De koude wind die anders door de naden en kieren van de woning glipt kan er dan niet meer doorheen. Tochtstrippen ontstaan vaak op dezelfde plekken bij de woning. Meestal ontstaan deze strippen op de volgende plekken:

  • Tochtstrip voor kozijnen
  • Tochtstrip voor binnenkant gevel
  • Tochtstrip voor zolder/bovenste verdieping
  • Tochtstrip voor het dak
Afdichtingsrubber voor auto of caravan

Na enige tijd zullen de rubbers van je auto of caravan langzaam gaan verslijten en zullen er scheuren ontstaan. Er kan een piepend geluid ontstaan wanneer je dan over een drempel rijdt. De kou heeft hierdoor kans om binnenin de auto of caravan te komen. Erg vervelend en vooral in de wintermaanden kan dit storend zijn.

De afdichtingsrubbers van de Metaalwinkel kunt u eenvoudig op maat afsnijden en plaatsen. Kom langs in de winkel om uw idee te bespreken met één van onze medewerkers.

Rubber afdichtingsring

Voor het lekken van buizen of pijpen hebben wij rubber afdichtingsringen. Deze afdichtingsringen worden geplaatst op de plek van lek. Dit is een zeer snelle en goedkope oplossing voor je kapotte buizen!

De Metaalwinkel heeft een oplossing voor al uw problemen. Kom snel langs bij ons in de winkel in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht of bestel direct via onze webshop www.metaalwinkelonline.nl!

Metaalwinkel wiki