Schoonmaken en verzorgen van koper​

Schoonmaken en verzorgen van koper​

Als het gaat om het schoonmaken en verzorgen van koper, zijn er enkele methodes die u kunt gebruiken. Hier zijn enkele tips voor het reinigen van koperen panelen in de keuken, evenals het reinigen van koper in het algemeen.

Voor het reinigen van koperen panelen kunt u een milde zeep- en wateroplossing gebruiken. U kunt ook witte azijn of citroensap gebruiken, verdund met water. Breng één van deze oplossingen aan op een schone doek en veeg het koperen oppervlak af. Als er hardnekkige plekken zijn, kunt u een zachte borstel gebruiken om ze voorzichtig weg te schrobben. Gebruik geen harde borstel om lichte krassen te voorkomen.

Als het gaat om de zorg voor koper, is het belangrijk om het schoon en gepolijst te houden. Dit helpt om aanslag te voorkomen. U kunt reinigings- en polijstproducten kopen die speciaal zijn ontworpen voor koper, of u kunt uw eigen reinigingsoplossing maken met witte azijn of citroensap verdund met water. Breng de oplossing aan op een schone doek en veeg het koperen oppervlak af. Als het droog is, kunt u het met een zachte doek oppoetsen om het een mooie glans te geven.

De Metaalwinkel heeft koperen platen, buizen, profielen, staven en koperdraad op bundel in alle maten en diktes op voorraad. U kunt ook online koper bestellen: www.metaalwinkelonline.nl. Uw bestelling wordt meestal binnen 48 uur verstuurd of u kunt het zelf ophalen in één van onze vestigingen in Barendrecht, Amsterdam of Utrecht.

Metaalwinkel wiki