Designplaten

Designplaten zijn verkrijgbaar bij de Metaalwinkel. De desingplaten kunnen perfect worden gebogen en kunnen eenvoudig bevestigd worden aan elkaar, waardoor de metaalplaten vaak hun toepassing vinden bij hobbyisten en doe-het-zelvers. De designplaten kunnen worden op diverse manieren voor u worden bewerkt.

Bekijk direct ons assortiment van Designplaten in onze online winkel.

Traanplaten – oprijplaten \ opritten

Als oprijplaat/ opritplaat wordt vaak een traanplaat gebruikt. De traanplaat wordt toegepast vanwege zijn antislip effect, waardoor je minder snel uitglijdt op de traanplaat. Dit effect wordt veroorzaakt door de rijstekorrel- en/of tranenstructuur. Door de uitvoering in aluminium is de traanplaat zeer licht en makkelijk verplaatsbaar. De traanplaten hebben een draagvermogen tot 1000 kg (500 kg per oprit).

Bekijk hieronder de soorten traanplaten van de Metaalwinkel:

  • Staal traanplaten
  • Aluminium traanplaten
  • Roestvrijstaal traanplaten
  • Enlkeltraan traanplaten
  • Dubbeltraan traaplaten
  • Vijftraan traanplaten

Maatvoering aluminium traanplaten

  • 1000 x 2000 mm
  • 1250 x 2500 mm
  • 1500 x 3000 mm
Designplaten bewerking

U kunt bij ons terecht voor al uw designplaten bewerkingen.  Wij kunnen de metaalplaten borenknippenwalsenzetten, en buigen.

Designplaten

Blinde rand

Houdt u rekening met de “blinde rand” bij aanschaf van uw platen. Dit betekent dat de perforaties niet helemaal tot aan het einde van de plaatrand zijn aangebracht. Dit is namelijk per productiesysteem verschillend, iedere producent hanteert zijn eigen productiesysteem.

Metalen overzicht

Wilt u een technische tekening ontvangen? Ons engineering team maakt graag een technische tekening voor u zodat uw wensen worden omgezet in een plan! Verstuur uw idee naar info@metaalwinkel.nl om uw idee om te zetten in een vrijblijvende prijsopgave of bel direct met één van onze medewerkers 010 – 414 83 81
Wij wensen u veel creativiteit toe.

Levering

Al onze producten kunnen wij bij u thuis leveren met een maximale lengte van 6 meter. Alle pakketten die wij versturen zijn zorgvuldig ingepakt en verstevigd zodat deze onbeschadigd bij u wordt geleverd.
Wilt u liever uw bestelling afhalen? Dat is mogelijk in een van onze vestigingen: Amsterdam, Utrecht of Barendrecht. Bekijk contact pagina voor onze openingstijden.