Hobby metalen

De Metaalwinkel heeft een breed assortiment aan hobby metalen voor u ter beschikking. Er is een ruime keuze uit metalen in diverse vormen en alles is direct uit voorraad leverbaar. Met de modelbouw profielen van de Metaalwinkel kunt u snel aan de slag. Bekijk direct de productpagina modelbouwprofielen.

Goedkoop metaal nodig? Kom langs bij één van onze filialen en kijk tussen het restmateriaal of daar een stuk tussen ligt wat u nodig heeft. Reststukken verkopen wij tegen kg prijs.

Meer weten over modelbouwprofielen? Bekijk direct de productpagina Modelbouwprofielen.

Hobby metalen

Hieronder een overzicht van de soorten metaal die wij als hobby metaal kunnen leveren:

Metalen overzicht

Wilt u een technische tekening ontvangen? Ons engineering team maakt graag een technische tekening voor u zodat uw wensen worden omgezet in een plan! Verstuur uw idee naar info@metaalwinkel.nl om uw idee om te zetten in een vrijblijvende prijsopgave of bel direct met één van onze medewerkers 010 – 414 83 81
Wij wensen u veel creativiteit toe.

Levering

Al onze producten kunnen wij bij u thuis leveren met een maximale lengte van 6 meter. Alle pakketten die wij versturen zijn zorgvuldig ingepakt en verstevigd zodat deze onbeschadigd bij u wordt geleverd.
Wilt u liever uw bestelling afhalen? Dat is mogelijk in een van onze vestigingen: Amsterdam, Utrecht of Barendrecht. Bekijk contact pagina voor onze openingstijden.