Metaalgroothandelsmarkt

De Metaalwinkel is een metaalgroothandelsmarkt. Dit omdat u bij ons terecht kunt voor alle soorten metalen. Waar andere metaal verkopers zich vaak richten tot een deelmarkt in bijvoorbeeld ferro of non-ferro metalen, maakt de Metaalwinkel geen onderscheid. U bent van harte welkom met al uw vragen in één van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Barendrecht.

Naast grote orders kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk en seriewerk. Hierin zijn wij uniek! U kunt ons ook een groothandelspecialist of metaalgroothandelsmarkt noemen. Met professionele bewerkingsmachines produceren we halffabrikaten, maar ook eindproducten voor u.

Kijk voor voorbeelden van eindproducten die wij hebben geproduceerd op ons portfolio.

metaalgroothandelsmarkt

De Metaalwinkel specialist in metalen!

Metalen overzicht

Wilt u een technische tekening ontvangen? Ons engineering team maakt graag een technische tekening voor u zodat uw wensen worden omgezet in een plan! Verstuur uw idee naar info@metaalwinkel.nl om uw idee om te zetten in een vrijblijvende prijsopgave of bel direct met één van onze medewerkers 010 – 414 83 81
Wij wensen u veel creativiteit toe.

Levering

Al onze producten kunnen wij bij u thuis leveren met een maximale lengte van 6 meter. Alle pakketten die wij versturen zijn zorgvuldig ingepakt en verstevigd zodat deze onbeschadigd bij u wordt geleverd.
Wilt u liever uw bestelling afhalen? Dat is mogelijk in een van onze vestigingen: Amsterdam, Utrecht of Barendrecht. Bekijk contact pagina voor onze openingstijden.