Roestvrijstaal specialist

De Metaalwinkel is roestvrijstaal specialist

De Metaalwinkel is gespecialiseerd in uitgebreide RVS opdrachten. Het op maat maken van RVS-tafelframes of kledingrekken, het leggen van RVS-traanplaatvloeren op plaatsen waar voedsel wordt bereid, het plaatsen van RVS wandbekleding, trappen en trapleuningen.

Bij de Metaalwinkel kunt u terecht voor al uw roestvrijstaal wensen.

Roestvrijstaal specialist

De Metaalwinkel heeft een breed assortiment van RVS. U kunt kiezen uit diverse soorten plaatmateriaal, maar ook uit buizen, profielen, gazen, draad, draadeinden, pianoscharnieren en staf.

Er zijn verschillende typen RVS beschikbaar, zo is er gepolijst, geborsteld, geslepen, 304 en 316 warmgewalst, getrokken h9, blank, gebeitst en geslit.

Roestvrijstaal wordt ook wel roestvaststaal of RVS genoemd.

Bestel direct in onze online winkel.

De Metaalwinkel specialist in roestvrijstaal!

Wilt u een technische tekening ontvangen? Ons engineering team maakt graag een technische tekening voor u zodat uw wensen worden omgezet in een plan! Verstuur uw idee naar info@metaalwinkel.nl om uw idee om te zetten in een vrijblijvende prijsopgave of bel direct met één van onze medewerkers 010 – 414 83 81
Wij wensen u veel creativiteit toe.

Levering

Al onze metalen voor bedrijven en particulieren kunnen wij bij u thuis leveren met een maximale lengte van 6 meter. Alle pakketten die wij versturen zijn zorgvuldig ingepakt en verstevigd zodat deze onbeschadigd bij u wordt geleverd.
Wilt u liever uw bestelling afhalen? Dat is mogelijk in een van onze vestigingen: Amsterdam, Utrecht of Barendrecht. Bekijk contact pagina voor onze openingstijden.