Sneeuwschuivers

Sneeuwschuivers van de Metaalwinkel kunnen worden vastgemaakt aan trek- of duw voertuigen. Onze schuivers zijn geschikt om de volgende substanties mee weg te schuiven:

  • Modder / blubber
  • Bladeren
  • Sneeuw

Wij geven maar liefst 2 jaar garantie op!

De sneeuwschuivers worden gemaakt van lichtgewicht aluminium waardoor je er zonder al te veel duwkracht mee kunt schuiven. Het materiaal is daarnaast ook nog zeer sterk, waardoor de schuiver bij normaal gebruik niet breekt! De steelverbinding is vakkundig gelast en kan dus niet loskomen van de plaat!

 

Bestel direct in onze online winkel.


Assortiment

Hieronder vindt u het reguliere assortiment van de sneeuwschuivers van de Metaalwinkel. Heeft u een andere maat nodig? Neem even contact op en wij maken de door u gewenste maat!

  • Sneeuwschuivers klein: 500 x 1500 mm
  • Sneeuwschuiver groot: 620 x 1500 mm

 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81. Wij wensen u veel creativiteit toe!

Levering

Al onze producten kunnen wij bij u thuis leveren met een maximale lengte van 6 meter. Alle pakketten die wij versturen zijn zorgvuldig ingepakt en verstevigd zodat deze onbeschadigd bij u wordt geleverd.
Wilt u liever uw bestelling afhalen? Dat is mogelijk in een van onze vestigingen: Amsterdam, Utrecht of Barendrecht. Bekijk contact pagina voor onze openingstijden.