Zaagsel Metaal

Voor de creatieve ambities van kunstenaars en ontwerpers bieden wij een assortiment van metaalzaagsel aan, speciaal bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar unieke materialen om hun ontwerpen een extra dimensie te geven. Ons zaagsel, afkomstig van diverse soorten metalen, biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit.

De variëteit aan metalen die in onze werkplaatsen worden verwerkt, resulteert in een breed scala aan zaagselsoorten. Elk soort metaal brengt zijn eigen unieke eigenschappen en effecten met zich mee, waardoor onze klanten kunnen experimenteren met verschillende texturen, kleuren en reflecties in hun artistieke en ontwerpprojecten. Van aluminium tot het goudkleurige messing.

Zaagsel Metaal

Wij begrijpen dat kunstenaars en ontwerpers altijd op zoek zijn naar materialen die hun werk kunnen onderscheiden. Metaalzaagsel biedt een unieke kans om werken te verrijken met elementen die visueel aantrekkelijk zijn.

Bestel zaagsel direct online.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81. Wij wensen u veel creativiteit toe!

Levering

Al onze producten kunnen wij bij u thuis leveren met een maximale lengte van 6 meter. Alle pakketten die wij versturen zijn zorgvuldig ingepakt en verstevigd zodat deze onbeschadigd bij u wordt geleverd.
Wilt u liever uw bestelling afhalen? Dat is mogelijk in een van onze vestigingen: Amsterdam, Utrecht of Barendrecht. Bekijk contact pagina voor onze openingstijden.