Afbraammachine

Wanneer het aankomt op de bewerking van non-ferro metalen, begrijpt de Metaalwinkel dat de details ertoe doen. Ongeacht hoe nauwkeurig de snede, boor of vorm is, een laatste perfecte afwerking kan alleen worden bereikt met de juiste apparatuur. Dat is waar onze hoogwaardige afbraammachine het verschil maakt! 

Wat is een afbraammachine? 

Een afbraammachine is een gespecialiseerde tool die ontworpen is om ongewenste randen en uitsteeksels van materialen, met name metalen, te verwijderen na het proces van snijden, frezen of boren. Deze machine biedt de laatste finishing touch, waardoor uw werkstuk er niet alleen professioneel uitziet, maar ook veilig is voor verdere bewerking en gebruik. 

De functie van de afbraammachine 

Het belangrijkste doel van een afbraammachine is het zorgen voor een gladde, veilige en afgewerkte rand aan uw werkstuk. Het elimineert scherpe randen, wat essentieel is voor de veiligheid van de gebruiker en de levensduur van andere machines waarmee het metaal later kan worden bewerkt. Bovendien zorgt een goed afgebraamd stuk ervoor dat eindproducten en componenten naadloos passen en er aantrekkelijk uitzien. Het verwijderen van deze scherpe randen wordt ontbramen genoemd. 

Voornamelijk voor non-ferro metalen en frezen 

Onze afbraammachine blinkt uit in het afwerken van non-ferro metalen. Of het nu gaat om aluminium, koper, brons of andere non-ferro metalen, onze machine zorgt voor een uitstekende afwerking. Specifiek na het frezen, waar de kans op bramen en onregelmatigheden hoog is, zal onze afbraammachine uw werkstuk tot in perfectie verfijnen. 

Metaalbewerking is één van de specialiteiten van de Metaalwinkel. Uw materiaal professioneel op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden. 

Voor een vrijblijvende prijs opvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.