Buizenwalsmachine

Stap binnen in de fascinerende wereld van technologische innovatie, waarbij precisie, efficiëntie en vakmanschap samenkomen. De buizenwalsmachine, een staaltje van technische kwaliteit dat uw productieprocessen zal verbeteren.  

Wat is een buizenwalsmachine? 

Een buizenwalsmachine is een gespecialiseerd werktuig ontworpen om buizen en pijpen te buigen, vormen en manipuleren met een ongekende mate van nauwkeurigheid. Deze machine gebruikt g eavanceerde technieken en mechanismen om ervoor te zorgen dat buizen in de gewenste vorm worden gewalst, zonder hun structurele integriteit te compromitteren. 

De functie van de buizenwalsmachine 

In de kern van deze machine ligt transformatie. Deze machine neemt standaardbuizen en -pijpen en verandert deze in componenten die geschikt zijn voor specifieke toepassingen. Of het nu gaat om het creëren van bochten met een nauwkeurige radius, het vormen van complexe structuren of het aanpassen van buizen voor specifieke doeleinden, de buizenwalsmachine staat garant voor ongeëvenaarde prestaties. 

De machine is voor het buigen van metalen buizen en platstaf. De buizenwalsmachine van de Metaalwinkel kan buizen buigen vanaf een radius van 300 mm en een dikte van 42 mm. De rollen voor de profielwals (aanvoerrol) hebben een diameter van 98 – 148 mm. 

Een scala aan toepassingen voor diverse materialen

Metaalbewerking is één van de specialiteiten van de Metaalwinkel. Uw materiaal professioneel op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

Bestel uw buizen online!

Voor een vrijblijvende prijsopvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.