Freesmachine

De freesmachine, ook wel freesbank genoemd is een machine waarmee metalen en kunststoffen verspaand kunnen worden. Door het gebruik van ronddraaiend snijgereedschap (de frees) kunnen allerlei profielen, sleuven of gaten in het metaal, kunststof of hout worden gefreesd. De freesmachine van de Metaalwinkel heeft een bereik van 730 mm in de breedte, een hoogte van 458 mm en een diepte van 450 mm.

Bestel uw metaal en andere materialen online!

Voor een vrijblijvende prijsopvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.

Bij Metaalwinkel hebben we een moderne freesmachine waarop onze gekwalificeerde medewerkers uw metalen materialen kunnen bewerken. Of u nu op zoek bent naar complexe vormen, speciale maten of aangepaste onderdelen, wij bieden een professionele en nauwkeurige service die past bij uw vereisten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het bedienen van deze machine en zijn zeer bekwaam in het werken met verschillende soorten materialen, waaronder aluminium, koper, messing, staal en nog veel meer.

Het bewerken van uw materialen met onze freesmachine is niet alleen snel en efficiënt, maar ook uiterst nauwkeurig en precies. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw werkstukken tot in het kleinste detail zijn afgewerkt en voldoen aan uw vereisten en specificaties.

Als u op zoek bent naar een razendsnelle oplossing, kunnen wij kleine bewerkingen ter plaatse uitvoeren terwijl u wacht. Voor grotere projecten en complexere bewerkingen kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak te maken voor een specifieke datum van realisatie van uw project.

Bij Metaalwinkel streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en u te voorzien van hoogwaardige producten en diensten. Bezoek onze winkel en ontdek onze eersteklas freesmachine die zorgt voor de perfecte afwerking van uw metalen materialen.

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw projecten van begin tot eind te realiseren.