Kantbank

De kantbank is een metaalbewerkingsmachine waarmee plaatmateriaal in een hoek of in een bocht gezet of gebogen kan worden. Bij het zetten of buigen kan het plaatmateriaal in tegenstelling tot de zetbank zelf vastgehouden worden. Deze vorm van zetten neemt minder tijd in beslag. De kantbank is geschikt om zwaardere profielen mee te buigen of te zetten.

De kantbank van de Metaalwinkel heeft een bruikbare lengte van 2500 mm. De perskracht is afhankelijk van de dikte en lengte van het te zetten materiaal. De maximale dikte is ook afhankelijk van het te zetten materiaal.

Metaalbewerking is één van de specialiteiten van de Metaalwinkel. Uw materiaal professioneel op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

Bestel uw metaal en andere materialen online!

Voor een vrijblijvende prijsopvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.

Bij Metaalwinkel beschikken we over een hoogwaardige kantbank die ons in staat stelt om op professionele wijze metalen platen te buigen en te vormen. Of u nu op zoek bent naar complexe vormen, speciale maten of aangepaste onderdelen, wij bieden een professionele en nauwkeurige service die past bij uw vereisten.

Onze kantbank is van topkwaliteit en is ontworpen met de nieuwste technologieën om zowel efficiënt als nauwkeurig te werken. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben jarenlange ervaring in het bedienen van deze machine en zijn zeer bekwaam in het werken met verschillende soorten materialen, waaronder staal, aluminium, koper, messing en nog veel meer.

Met onze kantbank kunnen we platen met verschillende diktes en maten buigen tot de gewenste hoek en vorm. We zorgen voor een nauwkeurige afwerking zodat uw werkstukken precies passen bij uw specificaties en eisen. Of u nu op zoek bent naar enkelvoudige buigingen of complexe hoekbuigingen, wij hebben de expertise om u te helpen.

Naast hoge precisie en nauwkeurigheid zorgen we ook voor snelheid en flexibiliteit in ons werk. Voor kleinere projecten en snelle bewerkingen kunnen we ter plaatse buigingen uitvoeren terwijl u wacht. Voor grotere projecten en complexere bewerkingen kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak te maken.

Bij Metaalwinkel streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en u te voorzien van hoogwaardige producten en diensten. Bezoek onze winkel en ontdek onze eersteklas kantbank die zorgt voor de perfecte afwerking van uw metalen platen.