Laser graveermachine

De laser graveermachine is een machine die met behulp van een laser allerlei metalen, kunststoffen, glas en hout kan graveren.

Door de laserstraal wordt het materiaal op een specifieke plaats zo sterk verhit, waardoor er zeer nauwkeurig vormen in het materiaal kunnen worden gesneden.

De snelheid van het lasergraveren is afhankelijk van de dikte van het materiaal, het type laser en het vermogen van het apparaat. De laser graveermachine van de Metaalwinkel haalt een snelheid van ca. 12 meter per minuut bij kunststoffen en ca. 0,5 meter per minuut bij staal.

Met het lasergraveren kunt u uw bedrijfslogo of iedere andere gewenste vorm, tekening of tekst laten vervaardigen. Doordat het graveren computergestuurd plaatsvindt gebeurt dit met de uiterste precisie.

Bestel uw metaal en andere materialen online!

Voor een vrijblijvende prijsopvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.

Bij Metaalwinkel zijn we trots op onze state-of-the-art laser graveermachine die ons in staat stelt om hoogwaardige, nauwkeurige en duurzame gravures te maken op verschillende metalen materialen. Of u nu op zoek bent naar gepersonaliseerde gravures, serienummers, barcodes of andere ontwerpen, onze laser graveermachine zorgt voor een professionele uitstraling en duurzame markering.

Onze laser graveermachine werkt met een krachtige laserstraal die materiaal wegbrandt om permanente markeringen te maken. Het kan verschillende soorten metalen materialen aan, zoals staal, roestvrij staal, aluminium, messing en titanium. De machine heeft een hoge nauwkeurigheid en precisie, zodat we de kleinste details en fijne lijnen kunnen graveren.

Bij Metaalwinkel streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en bieden we ook aangepaste ontwerpen en op maat gemaakte gravures aan. Onze ervaren en deskundige technici zorgen ervoor dat uw gravures van hoogwaardige kwaliteit zijn en voldoen aan uw exacte specificaties.

Bezoek onze winkel en ontdek onze professionele machine die garant staat voor een nauwkeurige en duurzame markering van uw metalen producten en materialen. Wij bieden graag onze expertise en service aan om uw projecten tot leven te brengen en te voldoen aan uw specifieke wensen en eisen.