Lintzaagmachine

De lintzaagmachine, ook wel verticale bandzaag genoemd wordt gebruikt voor het afkorten van metalen, hout en kunststoffen. De zaag van de machine bestaat uit een eindloos lintvormig zaagblad dat verticaal beweegt. De lintzaagmachine van de Metaalwinkel heeft een lengte van 780 mm, breedte 600 mm en hoogte van 1800 mm.

Bestel uw metaal en andere materialen online!

Voor een vrijblijvende prijsopvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.

Met deze machine kunnen ook niet gangbare handelsmaten en soorten halfrondstaf, driehoekstaf en halfrond zeskantstaf worden gemaakt. Met een breed assortiment aan fijne en grove zaaglinten kan de Metaalwinkel een optimale en nauwkeurige zaagsnede garanderen.

Bij Metaalwinkel bieden we een uitgebreide service waarbij we uw metalen op maat kunnen zagen terwijl u wacht. Onze gespecialiseerde medewerkers maken gebruik van onze hoogwaardige lintzaagmachine om nauwkeurige en professionele zaagsnedes te maken.

Of u nu een specifieke afmeting, vorm of hoek nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw metalen precies worden gesneden volgens uw vereisten. Onze lintzaagmachine maakt het mogelijk om snel en efficiënt te werken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij Metaalwinkel streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en u te voorzien van hoogwaardige producten en diensten. Bezoek onze winkel en profiteer van onze snelle en nauwkeurige zaagservice met behulp van onze professionele machine’s.

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw metalen op maat te zagen terwijl u wacht.