Platenwalsmachine

De platenwalsmachine is een machine voor het walsen van metalen plaatwerk in ronde vormen. De platenwalsmachine kan de metalen aluminium, staal, RVS, messing en koper walsen. Door de metaalplaten door de walsrollen heen te duwen krijgt het plaatwerk zijn cilindrische vorm.

De platenwalsmachine van de Metaalwinkel bestaat uit een 3 rollen-wals.

Met dit automatisch gereedschap van de Metaalwinkel kunnen platen worden gebogen vanaf een radius van 300 mm en tot en met en dikte van 42 mm.

De platenwalsmachine kan recht / conisch walsen.

Het walsen wordt toegepast om designproducten mee te ontwikkelen, maar vindt ook zijn toepassing in ketels, tanks, silo’s etc.

Metaalbewerking is één van de specialiteiten van de Metaalwinkel. Uw materiaal professioneel op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

Bestel uw metaal en andere materialen online!

Voor een vrijblijvende prijsopvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.

Met onze platenwalsmachine kunnen we metalen platen van verschillende materialen buigen, zoals staal, roestvrij staal en aluminium. We kunnen platen met diverse diktes en afmetingen verwerken, waardoor we aan de specifieke eisen van elk project kunnen voldoen.

Onze ervaren operators hebben uitgebreide kennis van de machine en begrijpen het belang van nauwkeurigheid en kwaliteit bij het buigen van metalen platen. Ze hebben de expertise om complexe buigvormen te realiseren en zorgen ervoor dat het eindresultaat voldoet aan de specificaties en verwachtingen van onze klanten.

De platenwalsmachine biedt tal van voordelen, zoals een snelle en efficiënte productie, uniforme en consistente buigingen, en de mogelijkheid om complexe vormen te realiseren. Hierdoor kunnen we een breed scala aan projecten aan, van kleine onderdelen tot grote constructies.