Platenzaagmachine

De platenzaagmachine, ook wel wandzaagmachine genoemd is een verticale zaagmachine en wordt gebruikt om non-ferro metalen en kunststoffen mee te af te korten. Met zeer nauwkeurige maatinstelling krijgt u een perfect op maat gemaakt plaatwerk met gladde snijvlakken. Door de korte insteltijd van de machine kan het materiaal direct voor u op maat worden gezaagd.

De Metaalwinkel kan met deze platenzaagmachine plaatmateriaal verwerken van 3300 mm bij 1550 mm. Het haalt een zaagdiepte van 55 mm en een zaagdikte van 3,5 mm.De platenzaag kan eenvoudig worden versteld van horizontaal zagen naar verticaal zagen.

Metaalbewerking is één van de specialiteiten van de Metaalwinkel. Uw materiaal professioneel op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

Bestel uw metaal en andere materialen online!

Voor een vrijblijvende prijsopvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.

Onze ervaren operators hebben uitgebreide kennis van de machine en begrijpen het belang van nauwkeurigheid en kwaliteit bij het zagen van platen. Ze werken volgens strikte specificaties en zorgen ervoor dat het eindresultaat voldoet aan de verschillende eisen van onze klanten.

Onze platenzaagmachine is geschikt voor het snijden van diverse soorten non-ferro metalen en kunststoffen platen. Hierdoor kunnen we een breed scala aan projecten aan, van kleine onderdelen tot grote constructies.

Deze machine biedt tal van voordelen, zoals minimale vervorming, minder nabewerking en een hoge snijsnelheid. Hierdoor kunnen we efficiënt werken en korte doorlooptijden realiseren voor diverse projecten.