Watersnijmachine

De watersnijmachine is een machine om metaal, kunststof, glas en steenachtige materialen mee te snijden. De watersnijder wordt met behulp van water en een toevoeging van abrasief onder een druk van 4000 bar uitgevoerd. De kracht van dit apparaat kan je inbeelden, omdat je het kunt vergelijken met een binnenhuiskraan waar de druk gemiddeld 2,5 bar is. Met de waterstraal kunnen allerlei materialen gesneden worden. De harde materialen worden gesneden door middel van water met een toevoeging van abrasief.

Dankzij de 5-assige aangedreven dynamische snijkop kunnen de exacte contouren van een werkstuk in zowel het horizontale als het verticale vlak gevolgd worden.

De watersnijmachine van de Metaalwinkel heeft een bereik van 3000 x 1500 mm en kan tot een dikte van 175 mm het metaal snijden. Er worden voornamelijk naambordjes, logo’s, ringen etc. van gemaakt.

Daarnaast is het met watersnijden mogelijk om rechte hoeken te creëren.

Metaalbewerking is één van de specialiteiten van de Metaalwinkel. Uw materiaal professioneel op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!” Doordat wij uit voorraad leveren zijn er geen lange wachttijden.

Bestel uw metaal en andere materialen online!

Voor een vrijblijvende prijsopvraag kunt u uw aanvraag mailen naar info@metaalwinkel.nl of bel direct met één van onze medewerkers via 010 – 414 83 81.