Portfolio van de Metaalwinkel

Wij geloven in een oplossing op maat! Hierdoor staan wij iedere dag weer voor de uitdaging om de meest uiteenlopende opdrachten te ontwikkelen. Dit doen wij met onze engineers, metaalbewerking specialisten en creatieve koppen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Hieronder kunt u inspiratie op doen over de vele toepassingen die wij leveren met metalen. 

Tubebarrier

De Tubebarrier is een nooddam die bij overstromingen zeer snel neergezet kan worden. De Tubebarrier is een plastic tunnel die zichzelf vult met water, waardoor er bij overstromingen niet meer met zware zandzakken gesjouwd hoeft te worden.

 

De ingenieurs van de Metaalwinkel hebben onderdelen ontwikkeld waarmee de Tubebarrier op verschillende ondergronden vast gezet kan worden en de constructie niet wegdrijft.

Kunstproject museum

Voor een kunstproject in een museum heeft de Metaalwinkel de stalen frameconstructie en messingplaten geleverd. De kunstenaar heeft de messingschermen in een kring laten opstellen wat een mooi visueel effect geeft.

Schouw

De Metaalwinkel heeft voor een particulier een schouw op maat ontworpen. Het rook van de haardvuur wordt door de schouw opgevangen en naar buiten begeleid. De schouw is met behulp van een stalen frameconstructie en koperen platen gemaakt.

Onze klanten

Enkele opdrachten