Verzenden en tarieven

Verzendtarieven

Onder de verpakkingskosten treft u een overzicht van de kosten van de meest voorkomende maten en gewichten voor het verzenden van poststukken. Heeft u een andere voorkeur voor de verzending van uw pakket? Bespreek het met ons en wij kijken naar de mogelijkheden.

U ontvangt een track-en-trace nummer waarmee het pakket te volgen is tot aan de deur. De tarieven die voor de poststukken gehanteerd worden zijn afhankelijk van de maatvoering, gewicht en de adressering.

Voor overige maatvoeringen, gewichten en of adressen binnen en buiten Europa, zijn de prijzen op aanvraag beschikbaar.

Bezorgen

Heeft u een spoedklus? Dit is geen probleem! De metaalwinkel heeft eigen transportauto’s waarmee de pakketten snel geleverd kunnen worden. Wij rekenen hiervoor €1,20 per gereden kilometer, met een minimumtarief van €40,00. Alle tarieven zijn excl. btw.

Verpakkingskosten

De Metaalwinkel brengt €3,00 excl. btw en verpakkingskosten in rekening bij alle vormen van verzendingen. Deze verpakkingskosten zijn in onderstaande tarieven verwerkt. Bij pakketten die meer arbeid vragen wordt een hoger tarief gehanteerd, u wordt hier vantevoren over geïnformeerd.

Download verzendtarieven

Verzendtarieven van Metaalwinkel 2023

Voor overige EU-landen geldt een extra toeslag per land op de genoemde internationale verzendingstarieven.

Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. Neem contact op.